U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Babymatras 60 x 120

Bij ROBERTS

Bent u op zoek naar een babymatras 60 x 120 cm? Dan bent u bij Roberts Matrassen aan het juiste adres. Wij kunnen diverse matrassen op maat maken en hebben daarnaast ook een ruim aanbod aan andere matrassen en kussens. Natuurlijk kunnen wij alle matrassen naar uw wens aanpassen. Bij de matrassen van Roberts Matrassen bent u altijd verzekerd van uitstekende kwaliteit. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kom dan gerust langs in onze winkel. Wij adviseren u graag!

Babymatras 60 x 120 cm van Roberts Matrassen

Het is belangrijk dat uw kindje vanaf de geboorte op een goed matras slaapt. Het matras moet daarom allereerst op het juiste formaat worden gemaakt, bijvoorbeeld een babymatras van 60 x 120 cm. Maar u kunt uiteraard ook het babymatras op een andere afmeting laten maken. Bij een babymatras is de ondersteuning van groot belang. Dat komt doordat uw pasgeboren kindje meer dan twintig uur slaapt. Daarnaast is ook de ventilatie en de flexibiliteit van het materiaal van het matras van belang. Kinderen bewegen vaak in hun slaap en waardoor de flexibiliteit van het matras van groot belang is. Wij houden hier uiteraard bij ieder matras rekening mee. Mocht u twijfelen over de afmeting van het babymatras 60 x 120 cm? Kom dan gerust langs bij ons in de winkel en wij geven u graag ons advies. Naast babymatrassen op maat heeft Roberts Matrassen ook een ruim aanbod aan wiegmatrassen.

Maatwerk van hoogwaardige kwaliteit

Door ruim 50 jaar ervaring op het gebied van kussens en matrassen op maat, vinden wij voor iedereen een matras wat perfect aansluit. We brengen gemiddeld 3000 uur per jaar door op ons matras en daarom is het belangrijk dat het matras perfect aansluit. Mocht het matras niet goed aansluiten op uw lichaam, kan dit voor ernstige rug- en nekklachten zorgen. Wij adviseren u graag over het perfecte matras of kussen op maat. Kom gerust langs bij ons in de winkel of neem contact met ons op.

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op