U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Babymatras op maat laten maken

Bij ROBERTS

Wilt u een babymatras op maat laten maken? Wij, van Roberts Matrassen hebben een ruim assortiment en kunnen alle matrassen naar uw wens aanpassen. De matrassen zijn allemaal voorzien van uitstekende kwaliteit en daardoor gaat ieder matras jarenlang mee. Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Kom dan gerust langs in onze winkel.

Babymatras op maat laten maken bij Roberts Matrassen

Wij, van Roberts Matrassen, begrijpen dat u het beste wilt voor uw kindje. Daarom kunt u bij ons een babymatras op maat laten maken. Het is namelijk erg belangrijk dat uw kindje al vanaf het begin een goed matras heeft om lekker te kunnen slapen. Hieraan zitten dan ook diverse eisen aan verbonden en wij adviseren u hier graag bij. Het is belangrijk dat het babymatras uw kindje de juiste ondersteuning biedt, zeker omdat uw pasgeboren kindje meer dan twintig uur slaapt. Naast de ondersteuning moet er ook goed gekeken worden naar de flexibiliteit van het materiaal van het matras. Wanneer u ervoor kiest om bij ons een babymatras op maat laten maken, dan houden wij uiteraard extra rekening met de juiste ondersteuning, flexibiliteit en ventilatie van het babymatras. De flexibiliteit van het matras is van belang, omdat kleine kinderen veel bewegen in hun slaap. Naast babymatrassen op maat heeft Roberts Matrassen ook een ruim aanbod aan wiegmatrassen.

Maatwerk van uitstekende kwaliteit

Door de jaren heen zijn wij, van Roberts Matrassen, specialist geworden op het gebied van kussens en matrassen op maat. Het is belangrijk dat het matras perfect aansluit, want we brengen gemiddeld 3000 uur per jaar door op ons matras. Wanneer uw matras niet goed op uw lichaam aansluit, kan dit namelijk zorgen voor ernstige rug- en nekklachten. Kom langs bij ons in de winkel en wij adviseren u graag over het perfecte matras of kussen op maat. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op