U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Babymatras op maat

Bij ROBERTS

Op zoek naar een babymatras op maat? Dan bent u bij Roberts Matrassen aan het juiste adres. Wij hebben een groot en divers assortiment en kunnen alles naar uw wens aanpassen. Dit allemaal voorzien van dezelfde hoogwaardige kwaliteit zodat u er jarenlang plezier van heeft.

Babymatras op maat laten maken bij Roberts Matrassen

Het is belangrijk dat uw kindje al vanaf de geboorte een goed matras heeft om te kunnen slapen. Een babymatras op maat moet ook voldoen aan bepaalde eisen, wij voorzien u hierbij graag van het beste advies. Doordat uw pasgeboren kindje tot wel meer dan twintig uur kan slapen is het belangrijk dat het matras de juiste ondersteuning biedt. Hierbij is ook de ventilatie van het wiegmatrasje van groot belang. Naast de ventilatie en de ondersteuning zal er ook gekeken moeten worden naar de soepelheid van het materiaal. Bij een babymatras op maat kan dit worden aangepast. De soepelheid is van belang omdat kleine kinderen nog veel bewegen in hun slaap en een soepel matras zal hierbij comfortabeler zijn. Behalve wiegmatrassen heeft Roberts Matrassen ook babymatras op maat. Hierdoor kunnen wij altijd de juiste maat babymatras voor u leveren.

Maatwerk van hoogwaardige kwaliteit

Roberts Matrassen bestaat ondertussen al 40 jaar en is zich door de jaren heen gaan specialiseren in het op maat maken van kussens en matrassen. We brengen gemiddeld 3000 uur per jaar door op ons matras, het is daarom belangrijk dat u perfect aansluit op uw behoeftes. Het is een investering dan ook zeker waard. Een matras dat niet goed op uw lichaam en behoeftes aansluit kan zorgen voor ernstige nek –en rugklachten. Laat u zich in onze winkel verder adviseren over het op maat maken van uw matrassen of kussens. Bij vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen!

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op