U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Babymatrassen

Bij ROBERTS

Slapen op een goed matras is voor ieder mens van groot belang. Extra belangrijk is dat pasgeboren baby’s slapen op een matras, dat een goede ondersteuning garandeert. Slaap draagt immers bij aan de ontwikkeling van uw kind. Bij Robert’s Speciaalhuis worden daarom alle babymatrassen op maat gemaakt, met de beste materiaalkeuze mogelijk. Optimale babymatrassen koopt u dan ook eenvoudig bij Robert’s Speciaalhuis. Onze medewerkers adviseren u graag over de juiste afmeting en beste materiaalkeuze.

Optimale ondersteuning iedere nacht met de Babymatrassen van Robert’s Speciaalhuis

Uw pasgeboren kindje slaapt dagelijks meer dan 20 uur. Daarom is het vooral van belang dat het matras de juiste afmeting heeft. Bij het meten van de wieg moet u altijd uit gaan van de bodem van de wieg. Daarnaast is het belangrijk dat het wiegmatras goede ondersteuning én ventilatie biedt.

Kinderen bewegen vaak in hun slaap en daarom moet er rekening gehouden worden met de flexibiliteit van het materiaal van het matras. Mocht u twijfelen over de afmeting van het wiegmatras? Kom dan gerust langs bij ons in de winkel en wij adviseren u graag. Uiteraard zijn alle matrassen geheel aan te passen naar uw wensen en behoeften.

Uw pasgeboren baby heeft in de ontwikkeling iedere nacht voldoende slaap nodig. Wist u dat pasgeboren baby’s wel tot twintig uur slapen per etmaal? De babymatrassen van Robert’s speciaalhuis verzekeren uw kind van een optimale ondersteuning. De hele nacht door. Dit komt door de uitstekende ventilatie van het wiegmatrasje en de wendbaarheid van het materiaal.

Babymatrassen op maat

Naast babymatrassen, vervaardigen wij ook wiegmatrassen. Passend op maat gemaakt in het juiste formaat voor in uw ledikant. Dit geeft uw kindje uitstekende comfort tijdens de nachtrust.

Contact

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat Robert’s Speciaalhuis voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Contact opnemen kan via het formulier op onze website, maar ook telefonisch of per mail. Tot ziens bij Robert’s Speciaalhuis!

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op