U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Beddenspeciaalzaak

Bij ROBERTS

Wilt u graag een bed Dordrecht kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Robert’s Speciaalhuis! Een goede nachtrust is erg belangrijk. Het is daarom van belang dat u slaapt op een matras wat fijn ligt. Omdat ieder mens anders is, bieden wij verschillende materialen aan. om te ervaren wat het beste voor u werkt, kunt u langskomen bij ons in de winkel. Neem de tijd en probeer elk materiaal uit. Mocht u er niet uitkomen of vragen hebben, dan staan onze medewerkers voor u klaar om u te helpen.

Als u bij ons langs wilt komen, dan kunt u hier onze contactgegevens vinden.

Bed Dordrecht | Robert’s Speciaalhuis

Naast dat u bij ons uw eigen matras kunt samenstellen, kunnen wij u ook helpen met ander interieur. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook kussens maken voor uw boot, caravan of lounge. In onze collectie vindt u een groot aanbod aan verschillende designs. Hierdoor heeft u een ruime keuze en kunt u ondervinden welke stijl er bij u past. Onze medewerkers zijn opgeleid tot vakkundige stoffeerders. Daarnaast werken we ook samen met stylisten en interieuradviseurs. Omdat wij vrijwel alleen leveren uit voorraad, kunnen wij aan u altijd snelle levertijden garanderen.

Ontdek het comfort van de boxspring

Als u optimaal wilt genieten van een comfortabele nachtrust, dan raden wij u de boxspring aan. Dit is een bed waarbij er twee matrassen op elkaar liggen. Doordat deze combinatie ervoor zorgt dat er veel veerkracht ontstaan, zult u extra comfort ervaren. Mocht u speciale wensen hebben, dan kan dit ook bij een boxspring. Denk hierbij aan een verlaagde instaphoogte of een specifiek slaapsysteem.

Contact

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot bed Dordrecht kopen, dan beantwoorden wij deze graag. Samen zorgen wij ervoor dat u de perfecte nachtrust ervaart!

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op