U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Beddenspeciaalzaak

Bij ROBERTS

Zoekt u naar een beddenspeciaalzaak in de buurt van Rotterdam, Dordrecht en Breda? Dan bent u bij Robert’s Matrassen zeker aan het juiste adres! Onze winkel is gevestigd in Dordrecht, maar wij denken graag ook mee in oplossingen voor klanten buiten deze omgeving. Alles wat wij aan u verkopen en voor u maken is van een hoge kwaliteit en wordt geleverd door verschillende top leveranciers. Inmiddels hebben wij al meer dan 50 jaar ervaring opgedaan binnen deze branche en kunnen wij zo de beste kwaliteit voor een redelijke, maar concurrerende prijs bieden.

Wilt u meer weten over onze producten? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen. Zij vertellen u graag meer.

Beddenspeciaalzaak nodig? Wij zijn uw specialist!

Wij hebben de filosofie dat alleen de allerbeste producten dé perfecte nachtrust of hét perfecte zitcomfort kunnen garanderen. Daarom leveren wij onze producten van de hoogste kwaliteit, zodat u (samen met uw partner) nog jaren kunt genieten van comfort.

Een belangrijk voordeel van onze zaak is de beschikbaarheid van een eigen atelier in Dordrecht. In ons atelier maken wij matrassen en kussens volledig op maat. U heeft veel inbreng in het ontwerp, materiaalkeuze, afwerking, kleuren én we houden veel rekening met uw persoonlijke wensen en eisen. Zo kunt het matras geheel afstemmen op de baby of kinderkamer! Door de vele mogelijkheden houdt u zelf de regie over het resultaat en eventueel het beschikbare budget.

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een beddenspeciaalzaak? Vraag direct en vrijblijvend een offerte via onze website aan. Wij zullen vervolgens spoedig met een passend prijsvoorstel komen. Tot ziens bij Robert’s Matrassen!

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op