U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Beddenspeciaalzaak

Bij ROBERTS

Als u op zoek bent naar een beddenwinkel Zwijndrecht, kom dan eens langs bij Robert’s Speciaalhuis! Ons speciaalhuis is te vinden in Dordrecht, wat makkelijk te bereiken is vanuit andere steden. In Dordrecht staan wij al ruim 50 jaar bekend als kussen maker voor campers, caravans, boten en loungesets. Met zekerheid kunnen wij u dus vertellen, dat u alle vertrouwen in ons kunt hebben.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Beddenwinkel Zwijndrecht | Robert’s Speciaalhuis

Op onze beddenafdeling vindt u verschillende mogelijkheden. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen met het vernieuwen van uw kussen. Hierbij vernieuwen we de voering, zodat hij weer als nieuw ligt. Ook kunt u zelf bij ons uw matras samenstellen. Wij bieden verschillende materialen aan, waarmee u het matras kan laten vullen. Het is belangrijk dat u de verschillende materialen eerst uitprobeert. Kom daarom een keer langs bij ons in de winkel. U kunt namelijk hier matrassen uitproberen met de verschillende materialen. Zo weet u zeker dat u de juiste kiest!

Bij ons kunt u ook terecht voor een boxspring. Met een boxspring weet u zeker dat u optimaal zal genieten van een comfortabele nachtrust. Het is namelijk zo dat een boxspring twee matrassen op elkaar heeft, waardoor er meer veerkracht ontstaat. Met een boxspring kunt u verzekerd zijn van een uitstekende ventilatie. Ook is hij geschikt voor alle slaaphoudingen.

Neem contact op

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze beddenwinkel Zwijndrecht. Kom dan eens langs! Hier vindt u onze contactgegevens. Tot snel bij Robert’s Speciaalhuis!

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op