U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Beddenwinkels Dordrecht

Bij ROBERTS

Roberts Speciaalhuis is een goede keuze uit de vele beddenwinkels Dordrecht. Wij leveren uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs! Roberts Matrassen beschikt over een eigen atelier in Dordrecht. Al meer dan 50 jaar! Hier vervaardigen wij onze producten met de beste materialen. Wij staan altijd borg voor een topkwaliteit. Niet alleen voor bedden, maar ook kussens, beddengoed, matrashoezen en zelfs voor kinder- en wiegmatrasjes. Kortom: wij hebben alles in huis voor een optimale nachtrust. Wees er dus snel bij.

The Friendly Bedcompany biedt u hoogstaande kwaliteit. En voldoende keuze uit onze prachtige dessins en materialen! Waar wacht u nog op? Maak een afspraak met Roberts Speciaalhuis via onze website of vul bij vragen ons onderstaande informatieformulier in.

Van matrassen tot kussens

Met de matrassen van Roberts Matrassen kunt u snel genieten van een goede nachtrust. Onze boxsprings bestaan namelijk uit twee matrassen op elkaar. Dat zorgt voor een maximale veerkracht en dubbel zoveel comfort. Naast boxspring matrassen, bent u bij ons aan het juiste adres voor koudschuim matrassen en traagschuim matrassen. Wij begrijpen dat vele factoren een rol kunnen spelen bij de aanschaf van een nieuw matras. Daarom adviseren wij u altijd verder. Wilt u graag het verschil ervaren tussen onze diverse soorten matrassen? Kom dan eens in onze winkel in Dordrecht proefliggen. Onze medewerkers adviseren u direct over de eigenschappen per matras.

Naast matrassen kunt u tevens direct bij ons terecht voor kussens en beddengoed op maat. U heeft daarbij ruime keuze uit de beste materialen. Van speels beddengoed met een patroon of ontwerp. Tot aan rustgevende tinten en kleuren. Er is voor ieder wat wils!

Beddenwinkels Dordrecht

Een passend bed op maat begint bij Roberts Speciaalhuis! Wij zijn de ideale keuze tegenover andere beddenwinkels Dordrecht. Wij leveren een goede prijs voor excellente kwaliteit. Daarnaast vervaardigen wij alles volledig op maat. Bij Roberts Speciaalhuis op de Voorstraat, nummer 230 in Dordrecht bent u verzekerd van optimale comfort. Kom vandaag nog langs in onze winkel!

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op