U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Beddenzaak Dordrecht

Bij ROBERTS

Roberts Speciaalhuis is een toonaangevende beddenzaak Dordrecht. Wij zijn al jarenlang specialist in hoogwaardige matrassen, kussens en beddentextiel. Wist je dat je per jaar gemiddeld zo’n 3000 uur op je matras ligt? Een comfortabel matras die goed aansluit op je lichaam is dan ook noodzakelijk. Zo komt je lichaam toe aan een goede nachtrust. Geniet nog jarenlang van het juiste bed!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van bijvoorbeeld onze boxspring matrassen, bed textiel of kussens. Wij doen alles voor de beste nachtrust. U bent gegarandeerd tevreden. Kom eens langs in onze winkel in Dordrecht. Wij zijn gevestigd op de Voorstraat, nummer 230. Of vul voor vragen ons onderstaande contactformulier in.

Geniet van optimale comfort

Een slecht matras heeft een grote impact op het lichaam en de algehele gemoedstand. Na onvoldoende rust of een slechte nachtrust kan je rug- of spierpijn ervaren. Ook komt het je humeur niet ten goede. Met een matras op maat van Roberts Speciaalhuis ben je verzekerd van hoogstaande kwaliteit. Je hebt ruime keuze uit de beste materialen, prachtige dessins en verschillende formaten. We vervaardigen jouw ideale bed volledig op maat.

Weet je nog niet zeker welk type matras je moet kiezen? Kom dan eens in onze winkel gratis proefliggen. Je ervaart de verschillende beschikbare matrassen en kunt zo eenvoudiger een keuze maken. Bovendien ontvang je direct passend advies van een ervaren medewerker. Zo weet je zeker dat je het juiste type bed kiest!

Beddenzaak Dordrecht

Kies voor uitstekende kwaliteit bij The Friendly Bedcompany. Wij leveren goed ventilerende en zeer comfortabele bedden. Voor alle slaaphoudingen. Al meer dan 50 jaar mogen we vele klanten helpen met het uitzoeken van beddengoed, matrassen of kussens. Wij hebben veel expertise opgebouwd in Dordrecht en omstreken. En zijn uitgegroeid tot een begrip in Dordrecht. Kom eens langs in onze winkel wanneer u op zoek bent naar een beddenzaak Dordrecht. Of neem via de website snel en eenvoudig contact met ons op.

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op