U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Beddenzaak Sliedrecht

Bij ROBERTS

Bent u op zoek naar de beste beddenzaak Sliedrecht? Dan bent u bij Robert’s Matrassen helemaal aan het juiste adres! Onze winkel is gevestigd in Dordrecht, maar wij denken graag ook mee in oplossingen voor klanten buiten deze omgeving. Alles wat wij aan u verkopen en voor u maken is van een hoge kwaliteit en wordt geleverd door verschillende top leveranciers. Inmiddels hebben wij al meer dan 50 jaar ervaring opgedaan binnen deze branche en kunnen wij zo de beste kwaliteit voor een redelijke, maar concurrerende prijs bieden.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw nachtrust kunnen betekenen? Vraag direct en vrijblijvend een offerte via onze website aan. Wij zullen vervolgens spoedig met een passend prijsvoorstel komen.

Beddenzaak Sliedrecht | Robert’s Matrassen is uw partner!

Maar waarom zou u nu juist voor ons moeten kiezen? Alles wat wij aan u verkopen of voor u maken is van hoge kwaliteit en afkomstig van top leveranciers. Bij ROBERTS hebben wij namelijk de filosofie dat alleen de allerbeste spullen zorgen voor dé perfecte nachtrust of hét uitgelezen zitcomfort. Dit doen wij al jaren zo en zullen wij de komende jaren zo blijven doen.

De basis van ieder slaapsysteem begint met het juiste matras. Het kopen van een matras is niet gemakkelijk, omdat er enorm veel verschillende keuzes zijn. Zo heeft elke boxspring bijvoorbeeld zijn eigen bijzondere eigenschappen (afhankelijk met welke materialen er gewerkt is, welke matrascombinatie er gebruikt wordt en welk veersysteem erin zit). De boxspring bestaat vaak uit een duurzaam Bonell of Pocketveersysteem om zo een goede basis voor het matras te vormen.

Meer informatie?

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze rol als beddenzaak Sliedrecht? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen! Wij vertellen u graag meer en zorgen ervoor dat uw vraagstuk wordt opgelost.

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op