U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Bootkussens bekleden prijs

Bij ROBERTS

Zijn de kussen van uw boot echt dringend aan vervanging toe en bent u benieuwd naar de bootkussens bekleden prijs? Dan weet ik zeker dat Robert’s Speciaalhuis uw verder kan helpen! Robert’s heeft specialistisch advies en vakkundig maatwerk als het om bootkussens op maat gaat. 

Wanneer u naar onze winkel komt kunt u uit tientallen designs kiezen vanuit de meubelstoffen. Als we een afspraak maken om naar uw boot te komen dan nemen wij de stalen voor u mee.

Maatwerk van uitstekende kwaliteit

Het maken van bootkussens is vakwerk. Het gaat bij een boot vaak om kussens die in ronde hoeken, schuine vormen of in de punt exact moeten passen. Wanneer u de kussens ook gebruikt om op te slapen, vergt dit een specifieke aanpassing.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn raden wij aan om langs te komen in onze winkel in het centrum van Dordrecht. Op deze manier kunnen wij samen met u de mogelijkheden bespreken en direct beslissen wat het beste past bij uw wensen en behoefte.

Wij geven u graag alle informatie die nodig is – Bootkussens bekleden prijs

Wij hebben al ruim 50 jaar ervaring op het gebied van kussens en matrassen op maat. Hierdoor vinden wij altijd voor u het perfecte matras of kussen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden bij Roberts Matrassen, kom daarom gerust langs bij ons in de winkel.

Heeft u een andere vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via de contactgegevens op onze website. Wij helpen u graag verder!

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op