U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Bootkussens Dordrecht

Bij ROBERTS

Bent u op zoek naar bootkussens Dordrecht? Dan bent u bij Roberts Matrassen aan het juiste adres. Wij zijn al ruim 50 jaar een begrip In Dordrecht en omstreken. Roberts Matrassen heeft een ruim aanbod aan kussens en matrassen. Daarnaast kunnen wij ook kussens en matrassen op maat maken, waaronder natuurlijk ook bootkussens. Bij ons bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Bent u geïnteresseerd in onze bootkussens of wilt u meer informatie over één van onze producten? Kom dan gerust langs bij ons in de winkel!

Bootkussens Dordrecht bij Roberts Matrassen

Bent u in het bezit van een motorboot of zeilboot? Zijn uw kussens ook aan vervanging toe? De specialisten van Roberts Matrassen helpen je graag verder! U heeft bij ons de keuze uit het opnieuw stofferen van de kussens of nieuwe kussens op maat laten maken. Het maken van deze bootkussens is vakwerk. Bij een boot moet je rekening houden met kussens die passen in ronde hoeken, schuine vorm of in een punt. U kunt kiezen uit stoffen of kunstlederen kussens. Ook het materiaal van het binnenwerk kunt u kiezen. U heeft bij ons de keuze uit koudschuim of polyether. Wilt u de kussens in uw boot ook gebruiken om op te slapen? Dan vraagt dit om een specifieke aanpassing. Wij willen u graag uitnodigen bij ons in de winkel. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en wat past bij u wensen.

Bootkussens Dordrecht: Maatwerk van uitstekende kwaliteit

Roberts Matrassen heeft ruim 50 jaar ervaring op het gebied van kussens en matrassen op maat. Hierdoor vinden wij altijd voor u het perfecte matras of kussen. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via de contactgegevens op onze website. Wij helpen u graag verder!

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op