U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Bootkussens op maat gemaakt

Bij ROBERTS

Heeft u interesse in bootkussens op maat gemaakt? Dan bent u bij Roberts Matrassen aan het juiste adres. Roberts Matrassen heeft een ruim aanbod aan kussens en matrassen. Daarnaast kunnen wij ook verschillende kussens en matrassen op maat maken, waaronder natuurlijk ook uw bootkussens. Wij verzekeren u altijd van de beste kwaliteit en maatwerk. Bent u geïnteresseerd in onze bootkussens op maat gemaakt of wilt u meer informatie over één van onze producten? Kom dan gerust langs bij ons in de winkel!

Bootkussens op maat gemaakt bij Roberts Matrassen

Heeft u een motorboot of zeilboot en zijn de kussens ook aan vervanging toe? De vakmannen van Roberts Matrassen helpen je graag verder! U kunt bij ons kiezen om uw bootkussens op maat te laten maken of opnieuw te laten stofferen. Het maken van de kussens is vakwerk. Het gaat bij een boot vaak om kussens die in ronde hoeken, schuine vorm of in de punt exact moeten passen. U kunt kiezen voor stoffen of kunstlederen kussens. Ook kunt u kiezen uit diverse soorten binnenwerk, namelijk: koudschuim of polyether. Gebruikt u de kussens om op te slapen? Dan vergt dit een specifieke aanpassing. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn raden wij het u aan om langs te komen bij ons in de winkel. Op die manier kunnen wij samen met u kijken naar de mogelijkheden en wat het beste past bij uw wensen en behoeften.

Bootkussens op maat gemaakt: Maatwerk van uitstekende kwaliteit

Wij zijn al ruim 50 jaar een begrip in Dordrecht en omstreken. Roberts Matrassen heeft jarenlang ervaring op het gebied van kussens en matrassen op maat. Hierdoor vinden wij altijd voor u het perfecte matras of kussen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden bij Roberts Matrassen, kom daarom gerust langs bij ons in de winkel. Heeft u een andere vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via de contactgegevens op onze website. Wij helpen u graag verder!

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op