U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Bootkussens opnieuw bekleden

Bij ROBERTS

Wilt u uw bootkussens opnieuw bekleden? En bent u daarvoor opzoek naar iemand die daar ervaring mee heeft? Dan bent u bij Robert’s Speciaalhuis aan het juiste adres. Robert’s Speciaalhuis heeft al ruim 50 jaar ervaring op het gebied van kussens en matrassen op maat. Hierdoor kunnen wij ook uw bootkussens opnieuw bekleden op maat.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team beantwoorden al uw vragen en staat graag voor u klaar!

Kwaliteit en vakwerk op maat bij Robert’s Speciaalhuis

Onze vakkundige medewerkers gaan met u in gesprek, waarin we uw wensen en eisen bespreken. Of het nu gaat om het repareren of opnieuw stofferen van uw kussens, of het op maat ontwerpen en maken van nieuwe kussens, bij Roberts kunt u kwaliteit maatwerk verwachten.

Bij ons heeft u keuze uit verschillende materialen voor het binnenwerk, en een ruim assortiment aan stoffen in verschillende stijlen. Voor het beste advies raden wij aan om langs te komen in onze winkel in het centrum van Dordrecht.

Meer informatie – Bootkussens opnieuw bekleden

Als u met een vraag zit over de juiste maatvoering van een speciaal matras of kussen voor uw boot, caravan, camper, lounge set of bankstel neemt u dan contact op met onze klantenservice.

Wij staan voor u klaar om alle vragen te beantwoorden waar u mee zit!

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op