U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Bootkussens stofferen

Bij ROBERTS

Wilt u bootkussens stofferen? Dan bent u bij Roberts matrassen aan het juiste adres. Roberts matrassen heeft een ruim aanbod aan kussens en matrassen. Daarnaast kunnen wij ook verschillende kussens en matrassen op maat maken, maar ook opnieuw stofferen. Bij Roberts Matrassen bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie over één van onze producten? Kom dan gerust langs bij ons in de winkel!

Bootkussens stofferen bij Roberts Matrassen

Zijn de kussens van uw motorboot of zeilboot ook aan vervanging toe? Wij, van Roberts Matrassen helpen je graag verder! U kunt bij ons kiezen om uw kussens opnieuw te stofferen of op maat te laten maken. Het maken van deze kussens is vakwerk, want dit zijn kussen die in ronde hoeken, schuine vorm of voor in de punt exact moeten passen. U kunt bij Roberts Matrassen kiezen uit verschillende soorten binnenwerk, namelijk: koudschuim of polyether in diverse kwaliteiten en hardheden. Daarnaast kunt u kiezen voor kunstlederen of stoffen kussens. Gebruikt u de kussens om op te slapen? Dan vraagt dit om een specifieke aanpassingen. Uiteraard zijn alle producten bij Roberts Matrassen geheel aan te passen naar uw wensen en behoeften.

Bootkussens stofferen: Maatwerk van uitstekende kwaliteit

Wij hebben al ruim 50 jaar ervaring op het gebied van kussens en matrassen op maat. Hierdoor vinden wij altijd voor u het perfecte matras of kussen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden bij Roberts Matrassen, kom daarom gerust langs bij ons in de winkel. Heeft u een andere vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via de contactgegevens op onze website of kom langs. Wij helpen u graag verder!

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op