U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Boxspring Dordrecht

Bij ROBERTS

Bent u op zoek naar een boxspring Dordrecht? Dan bent u bij Roberts aan het juiste adres! ROBERTS is al ruim 50 jaar een begrip in Dordrecht en omstreken en zelfs in een groot deel van Nederland voor speciale boot, caravan, camper en loungekussens. Wij vinden het belangrijk dat u een goede nachtrust heeft. Ook voor een Boxspring kunt u daarom bij ons terecht. Dit alles van de beste kwaliteit tegen de eerlijkste prijzen.

Boxspring Dordrecht – Voor een goede nachtrust

Een boxspring (vrij vertaald ‘de bak met veren’) vormt de basis van een optimaal slaapsysteem. Boxsprings kunnen heel verschillend zijn. Zo kunnen ze gemaakt zijn van verschillende materialen, er kunnen verschillende matrascombinaties gebruikt worden en er kunnen verschillende veersystemen in zitten. Zo heeft elke boxspring zijn eigen bijzondere eigenschappen. Vaak bestaat een boxspring uit een duurzaam Bonell of Pocketveersysteem, dit is de beste basis voor je matras. Voor de perfecte combinatie is het verstandig om in onze winkel vrijblijvend te komen ”proefliggen”.

Boxspring Dordrecht – Roberts, The Friendly Bedcompany

Evelyn van The Friendly Bedcompany legt alle details van de boxsprings graag haarfijn aan je uit! Naast boxsprings kunt u bij ons ook terecht voor bed textiel, matrassen, meubelstoffen en maatwerk. Onze vakkundige team gaat graag met u in gesprek om wensen te bespreken. Bij Roberts kunt u kwaliteit verwachten.

Boxspring Dordrecht – Contact

Bent u geïnteresseerd in een boxspring? Of heeft u andere vragen? U bent altijd vrij om contact met ons op te nemen. Ook bent u altijd welkom in onze winkel. Contact opnemen kan telefonisch of via het contactformulier. Voor in de avond uren kunt u een afspraak met ons inplannen. Graag bespreken wij samen met u uw wensen door.

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op