U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Boxspring kopen Dordrecht

Bij ROBERTS

Een boxspring kopen Dordrecht doet u zeer voordelig bij Robert’s Speciaalhuis in Dordrecht. Wij vervaardigen al meer dan 50 jaar boxspring bedden op maat. De basis voor een optimaal slaapsysteem is een goed functionerend bed. Iedere boxspring heeft z’n eigen specifieke eigenschappen. We stemmen het bed geheel af op uw specifieke wensen. Maak een selectie van de beste materialen, matrascombinaties en veersystemen.

Robert’s Speciaalhuis adviseert u te allen tijde om het bed eerst uit te proberen. Kom daarvoor langs in onze winkel in Dordrecht. Hier kunt u vrijblijvend ‘proefliggen’ op één van onze boxsprings. Zo kunt u zelf ervaren of het bed past bij uw lichaam. Maak vandaag nog een afspraak in onze winkel via de website of vul op deze pagina ons contactformulier in.

Geniet van een ideale nachtrust

Met een boxspring kunt u volop genieten van een comfortabele nachtrust. Een boxspring bestaat feitelijk uit twee matrassen op elkaar. Deze combinatie zorgt voor een maximale veerkracht. Bovendien zorgt de toplaag voor meer souplesse, waardoor u direct geniet van extra comfort. Vele factoren kunnen een rol spelen bij de aanschaf van een boxspring. Zo kan bijvoorbeeld de wens voor een verlaagde instaphoogte een rol spelen. Of wellicht wilt u een specifiek slaapsysteem waarbij u tv kunt kijken of een boek lezen. Of vindt u het belangrijk dat het bed gemakkelijk te verschonen is. Wat uw wensen ook zijn. Robert’s Speciaalhuis vervaardigt graag met u een passend bed op maat.

Boxspring kopen Dordrecht

Kies voor een sterk, maar luchtig bed. Een boxspring geeft u een optimale balans tussen veerkracht en stevigheid. De bedden van The Friendly Bedcompany hebben een uitstekende ventilatie en zijn geschikt voor alle slaaphoudingen. Eenvoudig aan te passen aan uw slaapkamer. We kiezen immers de beste materialen uit die precies bij uw slaapkamer passen. Stel uw eigen slaapplek samen met Robert’s Speciaalhuis. Wilt u meer informatie over een boxspring kopen Dordrecht? Vul ons contactformulier in.

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op