U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Boxspring kopen

Bij ROBERTS

Een boxspring kopen is geen alledaagse gebeurtenis. Daarom wilt u graag goed voorbereiden op de koop. Boxspring bedden staan bekend om hun uitstekende comfort. Het bed kenmerkt zich door de opstapeling van twee matrassen. De bodem bestaat veelal uit een gestoffeerde box met veren. Deze geeft over de volledige breedte van het bed voldoende veerkracht. Het topmatras zorgt voor meer wendbaarheid, aldus voor extra comfort.

Robert’s Speciaalhuis garandeert u een buitengewone comfortabele boxspring tegen een betaalbare prijs. Laat u vrijblijvend adviseren door één van onze betrokken medewerkers. Bel met (078) 613 32 28.

Volledig tot rust komen met een boxspring

Ieder mens heeft een goede nachtrust nodig. De meeste mensen hebben zo’n 7 a 8 uur slaap nodig om zich weer volledig op te laden. Om de volgende dag met beide handen aan te pakken is een comfortabele nachtrust dus essentieel. Dankzij de samenstelling van een boxspring bent u verzekerd van passende comfort. Gebruikers van een boxspring slapen bovendien erg goed. Tevens is de levensduur van dit type matrassen in een boxspring groter als reguliere matrassen. Kom volledig tot rust met een boxspring!

Materiaalkeuze

Het is aan te raden om u voor de koop goed te laten adviseren. Onze adviseurs letten bij de aanschaf o.a. op de gewenste temperatuur, slaaphouding en maatvoering. Daarnaast kijken we samen met u of u last heeft van bijvoorbeeld nachtelijke transpiratie, specifieke lichamelijke klachten of eventuele allergieën. Zo kunnen we de beste boxspring voor u samenstellen. Afhankelijk van de keuze van  materialen, matrascombinatie en veersystemen, ontvangt u bij Robert’s Speciaalhuis een boxspring op maat. Meer weten? Vraag naar de mogelijkheden via onze website.

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op