U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Boxspring Rotterdam

Bij ROBERTS

Bent u op zoek naar een kwalitatieve (en betaalbare) boxspring Rotterdam en omgeving? Wij, van Robert’s Matrassen, helpen u graag verder! De basis van ieder slaapsysteem begint met het juiste matras. Het kopen van een matras is niet gemakkelijk, omdat er enorm veel verschillende keuzes zijn. Zo heeft elke boxspring bijvoorbeeld zijn eigen bijzondere eigenschappen (afhankelijk met welke materialen er gewerkt is, welke matrascombinatie er gebruikt wordt en welk veersysteem erin zit). De boxspring bestaat vaak uit een duurzaam Bonell of Pocketveersysteem om zo een goede basis voor het matras te vormen.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw nachtrust kunnen betekenen? Vraag direct en vrijblijvend een offerte via onze website aan. Wij zullen spoedig met een passend prijsvoorstel komen.

Boxspring Rotterdam nodig? Wij staan voor u klaar!

Maar waarom zou u nu juist voor ons moeten kiezen? Alles wat wij aan u verkopen of voor u maken is van hoge kwaliteit en afkomstig van top leveranciers. Bij ROBERTS hebben wij namelijk de filosofie dat alleen de allerbeste spullen zorgen voor dé perfecte nachtrust of hét uitgelezen zitcomfort. Dit doen wij al jaren zo en zullen wij de komende jaren zo blijven doen.

Wij mogen inmiddels al meer dan 50 jaar onze kennis met u delen en onze ambacht voor u uitvoeren. Met een vestiging op de Voorstraat in Dordrecht zijn we een bekend begrip in de regio van Dordrecht, maar daarnaast hebben wij ook vele klanten buiten deze regio geholpen met een goede nachtrust.

Kom in contact!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot een boxspring Rotterdam óf kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen voor meer informatie. Tot ziens bij Robert’s Matrassen!

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op