U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Camperkussens bekleden

Bij ROBERTS

Wanneer u een camper heeft zult u vast merken dat zowel de stof aan de buitenkant als het materiaal aan de binnenkant van uw kussens zal slijten of slap wordt. Wanneer uw camperkussens kapot zijn of wel een vernieuwing kunnen gebruikten, bent u bij Roberts Speciaalhuis aan het juiste adres voor camperkussens bekleden. Wij zijn specialist in het bekleden van camperkussens en hebben hier al vele jaren ervaring mee.

Het repareren of vervangen van camperkussens is vaak maatwerk. De kussens moeten precies in de hoeken en bochten van uw camper passen, ze moeten de juiste pasvorm en dikte hiervoor hebben. Bij Roberts Speciaalhuis zijn wij gespecialiseerd in het op maat maken en bekleden van camperkussens naar uw wens.

Camperkussens bekleden bij Roberts Matrassen

Er staat bij ons een vakkundig team voor u klaar die ervoor zorgt dat uw caravankussens er weer als nieuw uitzien. We kunnen alles aanpassen aan uw wensen, hierbij kunt u denken aan: de vorm, de dikte van de vulling, de kwaliteit, de stof en uitstraling. Graag gaan we met u in gesprek zodat we kunnen onderzoeken welke opties het beste bij uw wensen en eisen passen. Na het bespreken van de wensen en eisen en akkoord gaat ons vakkundige team voor u aan de slag. Naast het stofferen van uw caravankussens kunt u bij ons ook nieuwe kussens op maat laten maken.

Contact

Voor camperkussens beklden bent u bij ons aan het juiste adres! U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of om een afspraak in te plannen. Ook bent u altijd welkom in onze showroom in het centrum van Dordrecht. Ons vakkundig team staat voor u klaar! en zo kunt u tijdens uw vakantie genieten van mooie camperkussens

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op