U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Camperkussens op maat

Bij ROBERTS

Voor fijn afgewerkte camperkussens op maat bent u bij Robert’s Speciaalhuis aan het juiste adres. Wanneer u van plan bent om op reis te gaan, is een goede zithouding van groot belang. U kunt niet goed ontspannen wanneer u niet lekker zit. Robert’s Speciaalhuis vermaakt uw camperkussens op maat. Zo profiteert u van een optimale pasvorm. En kunt u volledig tot rust komen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het vervaardigen van camperkussens op maat? Robert’s Speciaalhuis helpt u graag uit de voeten.

Atelier in Dordrecht

Een uitmuntende afwerking van uw kussens vindt u bij Robert’s Speciaalhuis. Dankzij ons eigen atelier kunnen we uw kussens netjes afwerken. Het produceren van hoogstaande camper kussens geeft ons veel voldoening. We kunnen u helpen bij het uitzoeken van de juiste patronen, motieven en materialen. Gaat u voor een moderne sfeer? Of wilt u liever een traditionele afwerking? We beschikken over een breed assortiment. Al onze materialen worden met veel precisie uitgekozen. U kunt te allen tijde worden geadviseerd door één van onze specialistische medewerkers. Kom vandaag langs in onze winkel in Dordrecht.

The Friendly Bedcompany

Robert’s Speciaalhuis is ook bekend onder de naam The Friendly Bedcompany. We zijn al meer dan 50 jaar specialist in het vervaardigen van kussens en matrassen op maat. Door onze jarenlange expertise kunnen wij u een uitstekende kwaliteit bieden. Voor de camper hebben matrassen en kussens een bepaald doel. Ieder met een ander formaat. In ons eigen atelier in Dordrecht kunnen wij uw camperkussens op maat vervaardigen. Ook wanneer u verder woont, helpen wij u graag verder. Geniet van de goede service van Robert’s Matrassen.

Camperkussens op maat

We houden veel rekening met uw persoonlijke wensen en eisen voor het maken van uw ideale camperkussens op maat. Kom langs in onze winkel om de mogelijkheden te bespreken. Bel voor een afspraak of stel uw vraag aan ons vakkundige personeel.

Vraag een offerte op

Een vrijblijvende offerte

Vul onderstaand formulier in, om bij ROBERTS een offerte op te vragen. Het kan zijn dat wij u berichten om aanvullende gegevens door te sturen. Het kan ook voorkomen dat wij n.a.v. uw verzoek een afspraak met u inplannen.

  • Geef ook de gewenste afmetingen weer
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op