U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Camperkussens stofferen

Bij ROBERTS

Kijkt u tijdens uw vakantie tegen kapotte camperkussens aan? Of kunnen uw camperkussens wel een vernieuwing gebruiken? Dan kunt u uw camperkussens stofferen door Roberts Speciaalhuis. Roberts Speciaalhuis is specialist in caravankussens stofferen en heeft hier al vele jaren ervaring mee.

Zowel de stof aan de buitenkant als het materiaal aan de binnenkant van uw camperkussens kan slijten of slap worden. Het repareren of vervangen van deze kussens is vaak maatwerk. De kussens moeten precies in de hoeken en bochten van uw camper passen, ze moeten de juiste pasvorm en dikte hiervoor hebben. Bij Roberts Speciaalhuis zijn wij gespecialiseerd in het op maat maken en stofferen van camperkussens naar uw wens.

Camperkussens stofferen bij Roberts Matrassen

Bij ons staat een gespecialiseerd team voor uw klaar. Wij zorgen ervoor dat uw caravankussens er weer als nieuw uit zien. Alles is aan te passen aan uw wensen, hierbij kunt u denken aan: de vorm, de dikte van de vulling, de kwaliteit, de stof en uitstraling. We gaan graag met u in gesprek waarin we onderzoeken welke opties het beste bij uw eisen en wensen passen. Daarna gaan onze vakkundige medewerkers aan de slag. U kunt bij ons terecht voor het stofferen van uw caravankussens maar ook voor nieuwe kussens op maat gemaakt.

Contact

Voor camperkussens stofferen bent u bij ons aan het juiste adres! U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of om een afspraak in te plannen. Ook bent u altijd welkom in onze showroom in het centrum van Dordrecht. Ons vakkundig team staat voor u klaar!

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op