U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Campermatrassen

Bij ROBERTS

Goed ventilerende en comfortabele campermatrassen vindt u bij Robert’s Speciaalhuis. Een hoogwaardig slaapcomfort voor in uw camper biedt u voldoende rust. Een fijne nachtrust is voor ieder mens van groot belang. Robert’s Speciaalhuis erkent daarom het belang van een fijne nachtrust. Wij maken campermatrassen en camperkussens volledig op maat. Daarbij hechten we veel waarde aan een hoogstaande kwaliteit en perfecte afwerking. Profiteer van onze goede service en laat u adviseren.

We adviseren u graag over de beste materiaalkeuze, pasvorm en levertijden. Vraag naar de mogelijkheden van campermatrassen bij Robert’s Speciaalhuis en neem vandaag nog contact op.

Uw matras zelf samenstellen

Een groot voordeel van Robert’s Matrassen is de beschikbaarheid van ons eigen atelier in Dordrecht. In ons atelier vermaken we camper matrassen namelijk volledig op maat. U heeft uiteraard veel inbreng in het ontwerp, materiaalkeuze, afwerking, kleuren, etc. Kortom: we houden veel rekening met uw persoonlijke wensen en eisen. Door de vele mogelijkheden houdt u zelf de regie over het resultaat en eventueel het beschikbare budget.

Ontdek de service van Robert’s Speciaalhuis en maak vandaag nog een afspraak in onze winkel. Onze vakkundige medewerkers voorzien u dan graag van passend advies.

Een begrip in Dordrecht en omstreken

De expertise van Robert’s Speciaalhuis gaat ver terug. We mogen namelijk al meer dan 50 jaar onze kennis met u delen en onze ambacht voor u uitvoeren. Met een vestiging op de Voorstraat in Dordrecht zijn we een bekend begrip in de regio van Dordrecht. Daarbij hebben we de filosofie dat we alleen de allerbeste producten opleveren die de perfecte nachtrust of zitcomfort garanderen. Zo kunt u nog jaren genieten van comfort.

Naast campermatrassen maken wij ook matrassen en kussen voor uw loungebank, caravan of boot. En ook voor speciale wiegmatrassen bent u bij Robert’s Matrassen aan het juiste adres.

Hoogstaande en uitstekende campermatrassen koopt u bij Robert’s Speciaalhuis. Kom langs in onze winkel of neem direct contact op.

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op