U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Caravan kussen laten maken

Bij ROBERTS

Bij Roberts Speciaalhuis kunt u op maat uw caravan kussen laten maken. Dit kan nodig zijn wanneer u nieuwe kussens wilt ontwerpen voor een caravan, maar ook wanneer uw oude kussens versleten zijn. Zowel de stof aan de buitenkant als het materiaal aan de binnenkant van uw caravan kussens kan slijten of slap worden. Het repareren of vervangen van deze kussens is vaak maatwerk en nieuwe kussens zijn vaak niet in normale winkels te koop. De kussens moeten namelijk precies aangepast worden aan de afmetingen van uw caravan en de juiste dikte en pasvorm hiervoor hebben. Bij Roberts Matrassen zijn we gespecialiseerd in het op maat maken en stofferen van uw caravankussens naar uw wens.

Caravan kussen laten maken op maat bij Roberts

Ons gespecialiseerd team staat voor uw klaar om uw caravan kussens er weer als nieuw uit te laten zien! Wanneer u bij ons langskomt, kunnen we samen met u de mogelijkheden bespreken. Vrijwel alles is aan te passen aan uw wensen. Hierbij denkt u uiteraard aan de vorm, maar ook de dikte van de vulling, kwaliteit, stof materialen en uitstraling. We gaan met u in gesprek, waarin we onderzoeken welke opties het beste bij uw wensen en eisen passen. Onze vakkundige medewerkers gaan daar vervolgens mee aan de slag.

Caravan kussen laten maken op maat: Neem contact op!

Voor het op maat laten maken van nieuwe caravankussens of het vervangen van versleten kussens, kunt u bij ons terecht. Onze caravankussens zijn van de hoogste kwaliteit. Ook voor het laten maken of vervangen van loungekussens en bootkussens kunt u bij ons terecht. Kom langs in onze showroom in het centrum van Dordrecht om de mogelijkheden te bekijken. Maak vrijblijvend telefonisch een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Ons vakkundig team staat graag voor u klaar!

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op