U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Caravan kussens bekleden

Bij ROBERTS

Bij Roberts Speciaalhuis kunnen wij vakkundig en op maat uw caravan kussens bekleden. Zijn uw oude caravan kussens bijvoorbeeld versleten? Of wilt u uw kussen om de uitstraling van uw caravan een update te geven? Wij kunnen nieuwe kussens op maat voor u maken, of oude kussens opnieuw bekleden. Voor een caravan kunt u vaak niet zomaar nieuwe kussens in de winkel kopen. Ook wanneer de vulling van de kussens versleten is, is het belangrijk om deze bij een professional te laten vervangen. De kussens moeten namelijk precies de juiste dikte en pasvorm voor uw caravan hebben, en passen bij de rest van uw caravan. Bij Roberts Matrassen kunnen wij uw caravankussens, oud of nieuw, geheel naar wens maken of repareren.

Caravan kussens bekleden? Wij realiseren het!

Ons team van specialisten staat voor u klaar, om uw caravan kussens er op en top uit te laten zien! Wanneer u bij ons langskomt, kunnen we samen met u de mogelijkheden voor uw caravan bekijken. Vrijwel alles aan de kussens is aan te passen aan uw wensen. Hierbij is uiteraard de vorm belangrijk, maar ook de kwaliteit, dikte van de vulling, uitstraling en stof materialen. We gaan uitgebreid met u in gesprek, waarin we samen onderzoeken welke opties het beste bij u passen. Onze vakmensen gaan daar vervolgens mee aan de slag.

Caravan kussens bekleden

Kom direct in contact!

Voor het vervangen van versleten kussens, of op maat gemaakte nieuwe caravan kussens, kunt u altijd bij ons terecht. Maar ook voor op maat gemaakte, of vervanging van bootkussens of loungekussens kunt u bij ons terecht. Kom  gerust langs in onze showroom in het centrum van Dordrecht. U kunt ook vrijblijvend telefonisch een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek. Ons vakkundige team staat voor u klaar!

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op