U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Caravan kussens opnieuw stofferen

Bij ROBERTS

Zijn de kussens van uw caravan toe aan een nieuwe stof of zijn de kussens doorgezakt en wilt u nieuwe kussenvulling van koudschuim of polyether? Kom dan eens langs bij Robert’s Speciaalhuis en laat u voorlichten over de mogelijkheden van het opnieuw bekleden van de kussens of over het volledig vernieuwen van uw caravankussens. Wij kunnen caravan kussens opnieuw stofferen voor u. Ook kunnen we de ronding uit de hoekkussens halen en de ouderwetse vormen recht en strak maken.

Robert’s Speciaalhuis – Caravan kussens opnieuw stofferen

Robert’s Speciaalhuis heeft jarenlange ervaring in het vermaken van verschillende soorten kussens. Wij vervaardigen speciale bootkussens, bankstelkussens, caravankussens en tuinbankkussens. Het produceren van kussens op maat is vakwerk. Voornamelijk boot-, caravan-, en camperkussens hebben afwijkende maten, zoals ronde hoeken en schuine vormen. Bij Robert’s Speciaalhuis worden uw kussen op maat voor u vermaakt, daarbij bieden wij u graag de optimale ondersteuning. U kunt in samenwerking met onze specialist de gewenste materialen uitkiezen, compleet afgestemd op uw wensen!

Contact

Als u geïnteresseerd bent in uw caravan kussens opnieuw stofferen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of om een afspraak in te plannen. Ook bent u altijd welkom in onze showroom in het centrum van Dordrecht. Ons vakkundig team staat voor u klaar!

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op