Caravankussens op maat 2017-07-10T16:54:33+00:00

CARAVANKUSSENS OP MAAT

CARAVANKUSSENS OP MAAT NODIG?

U bent onderweg en op weg naar uw vakantiebestemming. U wilt genieten en het meeste uit uw vakantie halen. Uw caravan staat klaar en u wilt comfortabel zitten en liggen. Op die manier komt de vakantie goed tot zijn recht en is iedere dag een feest. Wanneer u op uw caravankussens zit moet u er van uit kunnen gaan dat het kwaliteit is. Het moet lekker zitten, een juiste dikte hebben en met uw lichaam mee bewegen. Als dat niet het geval is, kunt u bij Robert’s Speciaalhuis caravankussens op maat bestellen. Want wij willen dat u van uw vakantie geniet.

Wat doen wij voor u?

Bij caravankussens gaat het om het binnenwerk. Wanneer u de kussens gebruikt kan de stof mooi blijven, de vulling kan echter slap worden. Het patroon, design en de stof geven het uiterlijk aan van de kussens. Bij het binnenwerk draait om uw specifieke wens.

Meerwaarde voor u

  • Optimale ondersteuning. De hele nacht door
  • Goede ventilatie door subliem gekozen materiaal
  • Wendbaar materiaal
  • Maximale draagkracht

Caravankussens op maat

Wij maken uw caravankussens perfect op maat in elke gewenste vorm. Daarbij moet u rekening houden met de vorm, de dikte, kwaliteit en de meubelstof van uw caravan. Wilt u tijdens uw vakantie op goede kussens liggen of zitten, neem dan contact op met ons vakkundig team. Wij staan voor u klaar en komen bij u langs wanneer wij uw maten moeten opnemen. Bel ons, dan zien wij u snel.

 

VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Neem contact met ons op.