U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Caravankussens vernieuwen

Bij ROBERTS

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u caravankussens vernieuwen kan? Dan bent u bij Robert’s Speciaalhuis aan het juiste adres.

Caravankussens hebben doorgaans nogal te lijden van de omstandigheden waarin zij verkeren. Ze worden nat, drogen weer op, komen in aanraking met zout water, temperatuurschommelingen en bij intensief gebruik kunnen de caravankussens slijten. Als uw caravankussens zijn verweerd, beschadigd of versleten, neem dan gerust contact met op. Wij bekijken of ze nog hersteld kunnen worden of dat ze geheel vernieuwd moeten worden.

Caravankussens vernieuwen bij Robert’s Speciaalhuis

Robert’s Speciaalhuis heeft jarenlange ervaring in het vermaken van verschillende soorten kussens. Wij vervaardigen speciale bootkussens, bankstelkussens, caravankussens of tuinbankkussens. Het produceren van kussens op maat is vakwerk. Voornamelijk boot-, caravan-, en camperkussens hebben afwijkende maten, door ronde hoeken en schuine vormen. Uw kussens worden op maat voor u vermaakt. Daarbij bieden wij u graag optimale ondersteuning. U kunt in samenwerking met onze specialist de gewenste materialen uitkiezen. Compleet afgestemd op uw wensen.

Contact

Als u geïnteresseerd bent in uw caravankussens vernieuwen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of om een afspraak in te plannen. Ook bent u altijd welkom in onze showroom in het centrum van Dordrecht. Ons vakkundig team staat voor u klaar! Het is ook mogelijk om het formulier hieronder in te vullen zodat dit direct bij ons aankomt.

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op