U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Frans matras caravan

Bij ROBERTS

Zoekt u een Frans matras caravan, op maat gemaakt? Bij Roberts Speciaalhuis kunt u terecht! Wij maken voor u alle soorten matrassen op maat, aangepast aan uw wensen en natuurlijk van hoge kwaliteit. Een Frans matras is een matras met een schuine hoek, en moeten vaak op maat worden gemaakt. Het wordt vaak gebruikt in caravans, maar ook bijvoorbeeld in boten. Het maken van dit soort matrassen is vakwerk,9 waar onze deskundige medewerkers ruime ervaring in hebben.

Een Frans matras caravan vindt u bij Roberts Matrassen

Als u uw Franse matras door ons laat maken, bent u gegarandeerd van kwaliteit. In een persoonlijk gesprek brengen wij uw wensen in kaart, op het gebied van afmeting en dikte, en materialen voor de vulling en de afwerking van het matras. Vervolgens gaan onze vakmensen voor u aan de slag. Zij zorgen ervoor dat het matras precies past, en voldoet aan al uw wensen.

Frans matras caravan of boot op maat

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het maken van matrassen, maar ook het op maat maken van kussens voor uw camper, caravan of boot, hoofdkussens of matrassen voor ledikanten. Hierbij is het belangrijk dat de pasvorm en dikte van het materiaal van de kussens precies past. Daarbij heeft u een ruime keuze aan stoffen en materialen.

Voor het maken van een afspraak, en al uw vragen kunt u telefonisch contact opnemen. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in het centrum van Dordrecht.

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op