U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Frans matras op maat

Bij ROBERTS

Bent u op zoek naar een Frans matras op maat? Dan bent u bij Roberts Matrassen aan het juiste adres. Wij maken voor u een matras op maat, van hoge kwaliteit en aangepast aan uw wensen. Een Frans matras is een matras met een schuine hoek. Dit soort matrassen wordt vaak gebruikt in caravans en boten, en moeten vaak op maat worden gemaakt. Dit is vakwerk, waar onze deskundige medewerkers ruime ervaring in hebben.

Een Frans matras op maat vindt u bij Roberts Matrassen

Als u uw Franse matras door ons laat maken, bent u gegarandeerd van kwaliteit. In een persoonlijk gesprek brengen wij uw wensen in kaart, op het gebied van materialen voor de vulling, stoffering, afmetingen en dikte van het matras. Vervolgens gaan onze vakmensen voor u aan de slag. Zij zorgen ervoor dat het matras voldoet aan al uw wensen en precies past.

Een Frans matras op maat voor uw caravan of boot

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het maken van matrassen, maar ook het op maat maken van kussens voor uw camper, caravan of boot, hoofdkussens of matrassen voor ledikanten. Hierbij is het belangrijk dat de pasvorm en dikte van het materiaal van de kussens precies past. Daarbij heeft u een ruime keuze aan stoffen en materialen.

Voor meer informatie, vragen of het maken van een afspraak, kunt u telefonisch contact opnemen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in het centrum van Dordrecht.

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op