U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Hoeslaken Kopen

Bij ROBERTS

Wilt u een hoeslaken kopen? Roberts heeft een ruim aanbod aan hoeslakens in de twee kwaliteiten; perkaline en jersey. Wanneer u op zoek bent naar hoeslakens bent u bij ons daarom aan het juiste adres! Naast hoeslakens heeft u ook een ruime keuze uit dekbedovertrekken, hoofdkussens en dekbedden.

Een comfortabel en mooi hoeslaken kopen

Naast het comfortabel slapen vinden wij het ook belangrijk dat u kunt genieten van mooi bed textiel. Onze hoeslakens hebben rondom elastiek waardoor deze naadloos om uw matras passen. Naast hoeslakens zijn dekbedden, hoofdkussens en dekbedovertrekken ook erg belangrijk voor een goede nachtrust.

Wij hebben dekbedden in verschillende maten en uitvoeringen voor alle seizoenen of gecombineerd. Hoofdkussens hebben wij van verschillende eigenschappen, u kunt het beste langskomen in de winkel om uit te testen welk kussen u de beste nachtrust geeft. Daarnaast hebben wij dekbedovertrekken van heerlijke zachte stoffen met prachtige dessins en door hun ruime instopstrook zijn deze ook nog erg praktisch. Dit alles van de beste kwaliteit tegen de eerlijkste prijzen.

Roberts, The Friendly Bedcompany

Al ruim 50 jaar is ROBERTS een begrip in Dordrecht en omstreken en voor speciale boot, caravan, camper en loungekussens zelfs in een groot deel van Nederland. Naast een hoeslaken kopen kunt u ook terecht bij ons voor boxsprings, matrassen, meubelstoffen en maatwerk. Wij hebben een vakkundig team en gaan graag met u in gesprek om uw wensen door te spreken. U kunt bij Roberts kwaliteit verwachten voor een goede nachtrust!

Wilt u een hoeslaken kopen? Of heeft u andere vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt contact opnemen via het contactformulier of direct een afspraak inplannen. Ook bent u altijd welkom in de winkel en staan wij altijd klaar om met u in gesprek te gaan!

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op