U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Koudschuim matras

Bij ROBERTS

Op zoek naar een comfortabel koudschuim matras? Robert’s Speciaalhuis biedt koudschuim matrassen aan met een open celstructuur. Dit zorgt voor een optimale ventilatie en vochtopname. Tevens voelt het matras niet warm aan. Wanneer u kiest voor een koudschuim matras, kiest u voor een matras dat lang meegaat. De matrassen zorgen voor extra ondersteuning en hebben een hoog corrigerend vermogen. Kortom: kies voor een koudschuim matras wanneer u op zoek bent naar totale ondersteuning.

Compleet genieten

Het is lastig om volledig uitgerust te zijn wanneer u niet comfortabel kunt slapen. Met de matrassen van Robert’s Speciaalhuis bent u verzekerd van passende comfort. Koudschuim is als materiaal erg veerkrachtig. Gebruikers van koudschuim matrassen slapen dan ook extra goed. Een groot voordeel is dat ervan nature geen kuilvorming ontstaat. Daardoor is de levensduur van dit type matrassen veel groter als bij reguliere matrassen.

Robert’s Speciaalhuis

Robert’s Speciaalhuis, ook The Friendly Bedcompany of Robert’s Matrassen genoemd, is een adequaat begrip in de omgeving van Dordrecht. Al 50 jaar leveren wij naast koudschuim matrassen, ook kussens en/ of matrassen voor boten, caravans, campers of tuinsets. Dit doen we voor een groot deel van Nederland. Wij werken vanuit een eigen atelier. Deze staat borg voor een topkwaliteit met op maat gemaakte matrassen, kussens en zelfs kinder- en wiegmatrasjes. Alleen de allerbeste materialen en producten zorgen voor die perfecte nachtrust die u nodig heeft.

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op