U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Kussen op maat

Bij ROBERTS

Bent u op zoek naar een kussen op maat? Een hoofdkussen voor in bed, of kussens voor uw camper, caravan of boot op maat gemaakt? Dan bent u bij Roberts Matrassen aan het juiste adres. Wij maken voor u een kussen op maat, van hoge kwaliteit en aangepast aan uw wensen. Meer weten? Neem dan direct contact met ons op.

Kussen op maat laten maken bij Roberts Matrassen

Een goed hoofdkussen draagt eraan bij dat uw nek en hoofd op de juiste manier worden ondersteund. Een verkeerd kussen kan er voor zorgen dat u wakker wordt met pijn in de nek en schouders. Daarnaast kan het zorgen voor een slechte nachtrust en hierdoor wordt u niet prettig wakker. Bij Roberts kunnen wij voor u een (hoofd)kussen op maat maken,  zodat u weer prettig kunt slapen.

Een kussen op maat voor uw caravan of boot

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het maken van hoofdkussens, maar ook in het op maat maken van kussens voor uw camper, caravan of boot. Hierbij is het belangrijk dat de pasvorm en dikte van het materiaal van de kussens precies past. Daarbij heeft u een ruime keuze aan stoffen en materialen.

Voor meer informatie, vragen of het maken van een afspraak, kunt u telefonisch contact opnemen. Onze adviseurs helpen u graag de juiste producten uit te kiezen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in het centrum van Dordrecht. Tot ziens bij Roberts matrassen!

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op