U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Kussens caravan vernieuwen

Bij ROBERTS

Zijn de kussen van uw caravan echt dringend aan vernieuwing toe en wilt u uw kussen caravan vernieuwen? Dan is Robert’s Speciaalhuis de aangewezen partij om u daarbij te helpen. Bij ons kunt u zowel terecht voor het volledig vernieuwen van uw caravankussens of alleen voor het opnieuw stofferen van de kussens. Bovendien kunnen wij ook de ronding uit de hoekkussenshalen en de ouderwetse vormen weer recht en strak maken.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen of eens langs te komen in onze winkel in Dordrecht!

Jarenlange ervaring in kussens caravan vernieuwen

Het produceren van kussens op maat is vakwerk, voornamelijk kussens voor de boot-, caravan- en campers hebben afwijkende maten. Gelukkig heeft Robert’s Speciaalhuis jarenlange ervaring in het vermaken van zulke verschillende soorten kussens. U kunt in samenwerking met onze specialisten de gewenste materialen uitkiezen, die compleet afgestemd zijn op uw wensen!

Ondersteuning aan Stichting Anders – Robert’s Speciaalhuis

Robert’s Speciaalhuis heeft een zacht en splinternieuw dekbed verstrekt aan het Leger des Heils. In samenwerking met stichting Anders kwamen wij in actie nadat het Leger des Heils de noodzaak uitte voor een nieuw dekbed. Wij als organisatie zetten ons graag in voor de gemeenschap en zijn trots om deel te nemen aan dit mooie initiatief.

Heeft u vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en beantwoorden al uw vragen!

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op