U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Kussens voor caravan zelf maken

Bij ROBERTS

Wilt u kussens voor caravan zelf maken? Wij raden aan om dit door specialisten te laten doen. U bent bij Robert’s Speciaalhuis aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het opnieuw stofferen van kussens. In de loop der jaren hebben wij genoeg kennis opgebouwd om u van het beste advies te voorzien. Kussens stofferen gaat bij ons snel, eenvoudig en met genoeg mogelijkheden.

Vakkundig werk – Kussens voor caravan zelf maken

Bij ons staat een gespecialiseerd team voor uw klaar, om uw caravankussens er weer als nieuw uit te laten zien. Alles is aan te passen naar uw wensen, hierbij kunt u denken aan: vorm, dikte van de vulling, kwaliteit, stof materialen en uitstraling. We gaan graag met u in gesprek, om te onderzoeken welke opties het beste bij uw eisen en wensen passen. Daarna gaan onze vakkundige medewerkers aan de slag.

Ook wanneer de vulling van de kussens versleten is, is het belangrijk om deze bij een professional te laten vervangen. De kussens moeten namelijk precies de juiste dikte en pasvorm voor uw caravan hebben, en passen bij de rest van uw caravan. Bij Roberts Speciaalhuis kunnen wij uw caravankussens, oud of nieuw, geheel naar wens maken of repareren.

Contact opnemen met Robert’s Speciaalhuis

Voor camperkussens stofferen bent u bij ons aan het juiste adres! U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of om een afspraak in te plannen. Ook bent u altijd welkom in onze showroom in het centrum van Dordrecht. Ons vakkundig team staat voor u klaar!

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op