U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Loungekussens op maat laten maken

Bij ROBERTS

Bij Roberts Speciaalhuis kunt u uw loungekussens op maat laten maken. Zowel de stof aan de buitenkant als het materiaal aan de binnenkant van uw loungekussens kan slijten of slap worden. Het repareren of vervangen van deze kussens is vaak maatwerk. De kussens moeten precies aangepast worden aan de afmetingen van uw loungeset, en de juiste pasvorm en dikte hiervoor hebben. Bij Roberts Matrassen zijn wij gespecialiseerd in het op maat maken en stofferen van loungekussens naar uw wens.

Loungekussens op maat laten maken bij Roberts Matrassen

Bij ons staat een gespecialiseerd team voor uw klaar, om uw loungekussens er weer als nieuw uit te laten zien. Alles is aan te passen aan uw wensen, hierbij kunt u denken aan: vorm, dikte van de vulling, kwaliteit, stof materialen en uitstraling. We gaan met u in gesprek, waarin we onderzoeken welke opties het beste bij uw eisen en wensen passen. Daarna gaan onze vakkundige medewerkers aan de slag.

Loungekussens op maat laten maken: Neem contact met ons op!

Voor het op maat laten maken van nieuwe loungekussens kunt u bij ons terecht. Onze kussens zijn van de hoogste kwaliteit. Maar ook voor het opnieuw stofferen en vullen van uw oude kussens bent u bij ons aan het juiste adres. Kom langs in onze showroom in het centrum van Dordrecht, of maak telefonisch een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Ons vakkundig team staat voor u klaar!

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op