U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Loungekussens op maat maken

Bij ROBERTS

Zijn uw loungesetkussens aan vervanging toe? En wilt u loungekussens op maat maken? Dan bent u bij Roberts Matrassen aan het juiste adres. Roberts Matrassen heeft een ruim aanbod aan kussens en matrassen. Daarnaast kunnen wij ook verschillende kussens en matrassen op maat maken, waaronder natuurlijk ook uw loungesetkussens. U bent bij Roberts Matrassen altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust langs bij ons in de winkel! Graag informeren wij u tijdens een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden.

Loungekussens op maat maken bij Roberts Matrassen

Heeft u een loungeset en zijn de kussens ook aan vervanging toe? De vakmannen van Roberts Matrassen helpen je graag verder! U kunt ervoor kiezen om uw loungesetkussens op maat te maken of opnieuw te laten stofferen. Bij ons staat een gespecialiseerd team voor uw klaar, om uw loungekussens er weer als nieuw uit te laten zien. Alles is aan te passen aan uw wensen, hierbij kunt u denken aan: vorm en dikte van de vulling, kwaliteit, en natuurlijk de stofmaterialen en uitstraling. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn raden wij het u aan om langs te komen bij ons in de winkel. Op die manier kunnen wij samen met u kijken naar de mogelijkheden en wat het beste past bij uw wensen en behoeften.

Loungekussens op maat maken: Maatwerk van uitstekende kwaliteit

Roberts Matrassen is al ruim 50 jaar een begrip in Dordrecht en omstreken. Wij zijn in staat om voor u altijd het perfecte matras of kussen te vinden. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden bij Roberts Matrassen, kom daarom gerust langs bij ons in de winkel. Heeft u een andere vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via de contactgegevens op onze website. Wij helpen u graag verder!

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op