U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Matras op maat voor camper

Bij ROBERTS

Al meer dan 50 jaar mag Robert’s Speciaalhuis uw matras op maat voor camper fabriceren. Een goede nachtrust is voor ieder mens zeer belangrijk. Helemaal wanneer u op vakantie gaat. Misschien heeft u de camper onlangs overgekocht en merkt u dat de huidige matrassen niet voldoende aansluiten op uw lichaam. Of wellicht zijn de matrassen na langdurig gebruik inmiddels aan vervanging toe. Wat uw situatie ook is, de matrassen van Robert’s Matrassen zorgen voor een perfecte fit. Daarnaast hanteren wij een hoog kwaliteitsbeleid. Alle materialen worden zorgvuldig uitgekozen en ingekocht. Zo profiteert u van topkwaliteit.

Heeft u een vraag over de werkwijze voor een matras opmaat voor camper? Kom langs in onze winkel op de Voorstraat in Dordrecht. Maak vandaag nog een afspraak en vul ons contactformulier onderaan deze pagina in.

Matras op maat voor camper

Wij komen graag uw campermatrassen bij u thuis opmeten. Zo kunnen we uw matras volledig op maat vervaardigen. Bij Robert’s Speciaalhuis wordt er tijdens de fabricage gelet op o.a. voldoende ondersteuning, goede ventilatie en soepelheid van het materiaal. Dat doen onze vakmensen iedere dag in ons eigen atelier op de Voorstraat in Dordrecht.

U heeft bij The Friendly Bedcompany veel inspraak in het ontwerpproces. U heeft ruime keuze uit ons veelzijdige assortiment van materialen. En u kunt kiezen uit verschillende vormen, diktes en uitstralingen. Een goede stof komt pas tot zijn recht als het wordt gebruikt waarvoor het gemaakt is. We werken graag met vakkundige stoffeerders, interieuradviseurs en stylisten. Graag gaan we met u in gesprek om u een voorstel op maat te doen.

Topmatrassen en camperkussens

Wanneer u op zoek bent naar een uitstekende nachtrust wilt u graag profiteren van een aantrekkelijke prijs. Wij, van Robert’s Speciaalhuis, bieden u graag een goede prijs/ kwaliteitverhouding. We mogen al meer dan 50 jaar onze opgedane kennis met u delen en onze ambacht voor u uitvoeren. En dat ziet u altijd terug in onze producten. Kies vandaag nog voor optimale comfort bij Robert’s Matrassen!

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op