U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Matras voor camper

Bij ROBERTS

Bent u op zoek naar een uiterst geschikt matras voor camper? Robert’s Speciaalhuis vervaardigt al meer dan 50 jaar verschillende soorten campermatrassen. Vaak met bijbehorende camperkussens en accessoires. We beschikken over een eigen atelier op de Voorstraat in Dordrecht. Hier gaan onze vakmensen iedere dag voor u aan de slag om uw ideale matras op maat te maken. Er is tijdens het ontwerpproces veel aandacht voor uw persoonlijke inbreng. Zo heeft u ruime keuze uit de beste materialen. Van kleurrijke prints tot monotone kleuren. Er is altijd een ontwerp dat geheel aansluit bij uw persoonlijke smaak.  

Robert’s Matrassen helpt u graag verder als het aankomt op het op maat maken van campermatrassen. Bij ons geniet u altijd van optimale comfort. Maak vandaag nog een afspraak in onze winkel.

Geniet van optimale comfort

Bij The Friendly Bedcompany gaan we graag voor matrassen met uitstekende comfortlevels. Dat ziet u ook terug in onze producten. Na een nachtrust op een matras voor camper van Robert’s Speciaalhuis komt u volledig tot rust. Lichamelijke klachten zoals spierpijn, rugpijn en/ of nekpijn zullen tot het verleden behoren. Dat komt door het uitsluitend gebruik van hoogstaande materialen. Wij fabriceren topmatrassen in iedere gewenste vorm en maat. Daarvoor komen we graag uw campermatras opmeten. Zo weet u zeker dat uw nieuwe matras ook daadwerkelijk past.

Wilt u direct camperkussens op maat erbij bestellen? Dat kan! Nieuwe camper kussens worden door onze vakmensen op maat gemaakt in de gewenste vorm, dikte en kwaliteit.

Matras voor camper

Dankzij de kwaliteit van Robert’s Matrassen kunt u genieten van een fijne nachtrust. Onderweg, op vakantie of thuis. U profiteert van aantrekkelijke prijzen en een uitstekende service. Bent u op zoek naar het ideale matras voor camper? Kom langs in onze winkel op de Voorstraat, nummer 230, in Dordrecht. Ons personeel voorziet u graag van passend advies.

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op