U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Meubelstoffen Dordrecht

Bij ROBERTS

Bent u op zoek naar meubelstoffen Dordrecht? Dan bent u bij Roberts aan het juiste adres! Roberts heeft een breed assortiment aan meubelstoffen met authentieke dessins en zijn zo opgebouwd dat de diverse stijlen en kleurstellingen onderling zijn te combineren. U bent altijd welkom in onze winkel om deze stoffen en staalboeken te bekijken.

Meubelstoffen Dordrecht – Collectie meubelstoffen

Stoffen zijn bepalend voor de sfeer van een interieur en ook bij een nieuwe caravan, boot of loungekussens. Doordat wij een breed assortiment hebben aan meubelstoffen kunt u ‘Mixen en Matchen’ zodat er altijd een stijl uit komt welke bij uw interieur past. Ook zijn meubelstoffen los te bestellen wanneer u zelf een kussen wilt maken of een stoel opnieuw wilt bekleden.

Meubelstoffen Dordrecht – Roberts, The Friendly Bedcompany

Al ruim 50 jaar is ROBERTS een begrip in Dordrecht en omstreken en voor speciale boot, caravan, camper en loungekussens zelfs in een groot deel van Nederland. Wij werken alleen met vakkundige stoffeerders, interieuradviseurs en stylisten zodat uw gekozen stof altijd goed tot zijn recht komt. Wij leveren uit voorraad waardoor we een snelle levering kunnen garanderen. Bij ons kunt u kwaliteit verwachten!

Naast meubelstoffen kunt u ook terecht bij ons voor boxsprings, matrassen en maatwerk.

Meubelstoffen Dordrecht – Contact

Bent u op zoek naar meubelstoffen? Of heeft u andere vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt contact opnemen via het contactformulier of direct een afspraak inplannen. Ook bent u altijd welkom in de winkel om de stoffen te bekijken en staan wij altijd klaar om met u in gesprek te gaan en advies te geven!

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op