U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Op maat gemaakte lounge kussens

Bij ROBERTS

Bent  u op zoek naar op maat gemaakte lounge kussens voor uw loungeset? Heeft u zelf lounge banken gemaakt, en zoekt u kussens die daar perfect op aansluiten? Of heeft u een bestaande loungeset, en bent u toe aan nieuwe kussens? Zowel het vulmateriaal als de stof aan de buitenkant kan slap worden of slijtage vertonen. Het repareren of vervangen van deze kussens is echt maatwerk. De kussens moeten precies aangepast worden aan de afmetingen van uw loungeset, en de juiste dikte en pasvorm hiervoor hebben. Bij Roberts Matrassen zijn we gespecialiseerd in het op maat maken en stofferen van loungekussens naar uw wens.

Op maat gemaakte lounge kussens bij Roberts Matrassen

Bij ons staat een gespecialiseerd team voor uw klaar, om uw lounge kussens er weer als nieuw uit te laten zien. Alles is aan te passen aan uw wensen, hierbij kunt u denken aan: vorm en dikte van de vulling, kwaliteit, en natuurlijk de stofmaterialen en uitstraling. We gaan met u in gesprek, waarin we onderzoeken welke opties het beste bij uw eisen en wensen passen. Daarna gaan onze vakkundige medewerkers aan de slag.

Op maat gemaakte lounge kussens? Neem contact met ons op!

Voor het op maat laten maken van nieuwe lounge kussens kunt u bij ons terecht. Wij garanderen u te allen tijde kussens van de beste kwaliteit. Maar ook voor het opnieuw vullen of juist stofferen van uw oude kussens bent u bij ons aan het juiste adres. Kom langs in onze showroom in Dordrecht, of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Ons vakkundig team staat voor u klaar!

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op