U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Wiegmatras op maat laten maken

Bij ROBERTS

Op zoek naar een wiegmatras op maat laten maken? Wij hebben een ruim assortiment aan wieg- en babymatrassen. Niet alleen hebben wij een ruim aanbod aan kussens en matrassen, ook kunt u ervoor kiezen om het matras op maat te laten maken. Zoals bijvoorbeeld het wiegmatras op maat laten maken voor uw pasgeboren kindje. U bent altijd verzekerd van hoogwaardige kwaliteit met de matrassen en kussens van Roberts Matrassen. Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod, kom dan langs in onze winkel!

Wiegmatras op maat laten maken door Roberts Matrassen

Het is belangrijk dat het wiegmatras op maat aan verschillende kwaliteitseisen voldoet. Uw pasgeboren kindje slaapt veel en daarom is het vooral van belang dat het matras de juiste afmeting heeft. Bij het meten van de wieg moet u altijd uit gaan van de bodem van de wieg. Daarnaast is het belangrijk dat het wiegmatras goede ondersteuning biedt. Uw pasgeboren kindje slaapt meer dan 20 uur en daarom moet er extra rekening gehouden met de ventilatie van het wiegmatras op maat. Daarnaast is de flexibiliteit van het materiaal erg van belang. Mocht u twijfelen over bijvoorbeeld de afmeting van het wiegmatras? Kom dan langs bij ons in de winkel en wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Natuurlijk is ieder matras geheel naar uw wensen en behoefte samen te stellen. Naast een wiegmatras op maat laten maken hebben wij ook een ruim aanbod aan babymatrassen.

Maatwerk van hoogwaardige kwaliteit

Al ruim 50 jaar zijn wij een begrip in Dordrecht en omstreken. Wij hebben door de jaren heen veel ervaring gekregen in het maken van matrassen op maat. Roberts Matrassen zorgt ervoor dat u het matras vindt, wat perfect aansluit op het lichaam. Mocht het matras niet goed aansluiten, kan dit voor ernstige rug- en nekklachten zorgen. Heeft u vragen over de mogelijkheden of bent u benieuwd naar ons aanbod? Kom dan langs in onze winkel. Wij helpen u graag!

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op