U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Wiegmatras op maat

Bij ROBERTS

Een pasgeboren baby brengt veel tijd door in zijn wiegje, gemiddeld slapen ze ruim 20 uur per dag. Het is daarom van groot belang dat het wiegmatras op maat de juiste ondersteuning biedt aan de pasgeboren baby. Bij Roberts Matrassen bent u hierbij aan het juiste adres. Wij specialist in het op maat maken van wiegmatrassen, matrassen en kussens. En hierbij beschikt u altijd over dezelfde hoogwaardige kwaliteit.

Wiegmatras op maat laten maken bij Roberts Matrassen

Voor uw pasgeboren baby is het belangrijk dat het vanaf de geboorte al een goed matras heeft om op te kunnen slapen. Het wiegmatras op maat moet aan diverse eisen voldoen. Hierbij voorzien wij u graag van deskundig advies. Doordat uw pasgeboren baby nog veel beweegt in zijn slaap is het belangrijk dat het matras ook soepel genoeg is, dit ligt comfortabeler. Naast ondersteuning en soepelheid is ook de ventilatie van het wiegmatras op maat van belang. Dit heeft allemaal te maken met de keuze van de materialen. U heeft bij ons de keuze uit diverse soorten materialen, afmetingen en kleuren zodat het altijd perfect past in de babykamer. Naast wiegmatrassen op maat, kunt u bij ons ook terecht voor babymatras op maat. Wij kunnen altijd voor u de juiste maat wiegmatras leveren.

Jarenlange ervaring in maatwerk

Roberts Speciaalhuis bestaat al ruim 40 jaar, in deze jaren is er genoeg kennis opgedaan over matrassen en materiaalkeuze om u zo goed mogelijk te adviseren. Wij zijn al jarenlang specialist in het op maat maken van matrassen en kussens en leveren dan ook de beste kwaliteit. Als u nieuwsgierig bent geworden naar wiegmatras op maat, adviseren wij u om langs te komen bij ons in de winkel. Zodat wij u van deskundig advies kunnen voorzien.

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op