U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Wiegmatras ovaal

Bij ROBERTS

Bent u op zoek naar een wiegmatras ovaal? Wij hebben een ruim assortiment aan baby- en wiegmatrassen. Wij hebben een ruim aanbod aan kussens en matrassen. Daarnaast kunnen wij ook diverse matrassen op maat maken, zoals bijvoorbeeld een wiegmatras ovaal. Met de matrassen van Roberts Matrassen bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze matrassen? Kom dan gerust langs bij ons in de winkel!

Wiegmatras ovaal van Roberts Matrassen

Uw pasgeboren kindje slaapt erg veel en daarom is het van belang dat het matras aan een aantal kwaliteitseisen voldoet. Allereerst is het belangrijk dat een wiegmatras de juiste afmeting heeft. Wij raden u aan om voorafgaand aan de bestelling de wieg goed op te meten. Houd hierbij rekening dat u de bodem van het wiegje opmeet. Daarnaast is het van groot belang dat het wiegmatras ovaal goede ondersteuning biedt. Uw pasgeboren kindje slaapt meer dan 20 uur daarom is ook de ventilatie en de soepelheid van het materiaal erg belangrijk. Kinderen bewegen vaak in hun slaap en daarom moet er rekening gehouden worden met de flexibiliteit van het materiaal van het matras. Mocht u twijfelen over de afmeting van het wiegmatras? Kom dan gerust langs bij ons in de winkel en wij adviseren u graag. Uiteraard zijn alle matrassen geheel aan te passen naar uw wensen en behoeften. Naast een wiegmatras ovaal heeft Roberts Matrassen ook een ruim aanbod aan babymatrassen.

Maatwerk van uitstekende kwaliteit

Wij hebben al ruim 50 jaar ervaring op het gebied van kussens en matrassen op maat. Hierdoor vinden wij altijd voor u het perfecte matras. Doordat wij ruim 3000 uur per jaar doorbrengen op ons matras, is het van belang dat het matras perfect aansluit op uw lichaam. Wanneer dit niet het geval is kan dit ernstige rug- en nekklachten als gevolg hebben. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden bij Roberts Matrassen, kom daarom gerust langs bij ons in de winkel.

Vraag een offerte op

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op