MAATWERK2017-02-13T10:03:26+00:00

KUSSENS EN MATRASSEN OP MAAT

Bij Roberts zijn ze gespecialiseerd in maatwerk. Dat geldt natuurlijk voor boot- caravan- loungesets- en bankstelkussens, maar ook voor een matras op maat.
Op de scheepvaart bijvoorbeeld zijn er veel afwijkende matrasmaten, bij plezierjachten en zeilboten moeten de matrassen in een speciale vorm in de punt of in het achterschip.
In caravans en campers worden zelden standaardmaten gebruikt.
Dus dat maatwerk is bij ons in goede handen, wij komen op verzoek graag bij je opmeten.
Een succesnummer op onze afdeling ‘matrassen op maat’ zijn babymatrasjes in vele vormen en kwaliteiten.

Matras op maat

U kunt niet verzinnen wat de specialisten van niet kunnen maken. Matrassen op maat is een van de grootste specialiteiten van Roberts en wij fabriceren topmatrassen in elke gewenste maat en vorm.

Wiegmatras

Vanaf de geboorte is slapen op een goed matras belangrijk, ook een wiegmatras dient dan ook te voldoen aan alle eisen. Voor een goede ondersteuning en nachtrust van je baby kunnen wij je het beste advies geven en ervoor zorg dragen dat je een perfect wiegmatras krijgt.
Pasgeborenen slapen veel, tot wel twintig uren slaap per etmaal is heel gewoon. Kleine kinderen tot drie jaar slapen echter ook nog ruim dertien uur! Een optimale ondersteuning van het lichaam tijdens deze vele uren slaap is onontbeerlijk. Tevens is een uitstekende ventilatie van het wiegmatrasje van groot belang.
Een kind beweegt veel, ook tijdens de slaap. Bij de aanschaf van een wiegmatras dient dan ook goed gekeken te worden naar de volgende kenmerken;

  • Optimale ondersteuning
  • Uitstekende ventilatie
  • Soepelheid van het materiaal

Behalve wiegmatrassen heeft Roberts ook babymatrassen op maat. Zo vervaardigen wij een matras dat precies op de afmetingen van het ledikant is afgestemd en dus het beste comfort geeft.

Bootkussens op maat

Zijn je motorboot of zeilboot eigenlijk aan nieuwe bootkussens toe? Dat is vakwerk, want dat zijn kussens die in ronde hoeken, schuine vorm voor in de punt en exact moeten passen. Wij maken bootkussens in stof of kunstleer. Exact op maat en indien je dat wenst, komen wij in je boot opmeten. Je hebt keuze uit vele soorten binnenwerk, koudschuim of polyether in diverse kwaliteiten en hardheden.
Bootkussens voor het slapen
Gebruikt je je kussens ook om op te slapen dan vraagt dat weer en specifieke aanpassing. Meubelstoffen in tientallen dessins vind je in onze winkel of nemen wij als staal mee naar de boot.

Caravankussens

Als je een fijne vakantie wilt met sta – of tourcaravan, dan is een comfortabele zit en/of slaap erg belangrijk. Als je niet lekker slaapt of zit ongemakkelijk wordt de vakantie al minder leuk.
Het gaat bij de caravankussens vooral om het binnenwerk. De stof kan nog mooi zijn, maar caravankussens kunnen slap geworden zijn.
Nieuwe vullingen, maar ook helemaal nieuwe kussens, maken wij perfect op maat in elke gewenst vorm, dikte, kwaliteit en natuurlijk met de meubelstof naar wens.
Wij komen ook inmeten in caravan of camper.