‘Al ruim 50 jaar een begrip’

ROBERTS heeft jarenlang ervaring op het gebied van kussens en matrassen op maat. Hierdoor vinden wij altijd het perfecte matras of kussen voor u! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op.

Offerte opvragen

U bent gegarandeerd tevreden.

Ons eigen atelier staat borg voor topkwaliteit op maat gemaakte matrassen & kussens!

Geniet altijd van een hoge kwaliteit!

Alles wat wij aan u verkopen of voor u maken is van hoge kwaliteit van top leveranciers, want bij ROBERTS is de filosofie dat alleen de allerbeste spullen zorgen voor die perfecte nachtrust of uitgelezen zitcomfort. Dat doen we al jaren zo en dat zullen we nog jaren blijven doen, de beste kwaliteit voor een redelijke, maar concurrerende prijs.

De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Onze producten

Met vakmanschap verwezenlijkt

Met liefde gemaakt

Van de beste materialen

Stoffen zijn bepalend voor de sfeer van je interieur. Maar ook bij nieuwe caravan, boot of loungekussens is die sfeer bepalend. Onze collectie meubelstoffen bestaat uit een breed assortiment authentieke dessins, zo opgebouwd dat de diverse stijlen en kleurstellingen onderling zijn te combineren. Op deze manier kun je de meubelstoffen ‘Mixen en Matchen’ naar jouw unieke stijl en interieur of bijpassend bij boot of caravan.

Bij ROBERTS werken we alleen met vakkundige stoffeerders, interieuradviseurs en stylisten. Daarnaast leveren we bij ROBERTS uit voorraad, waardoor we een snelle levering kunnen garanderen.

Komt u gerust naar onze winkel en snuffel in onze meubelstoffenhoek of kijk in de fantastische staalboeken.

Totaalset zelf ontwerpen

Vragen?

Kom in contact

Als u met een vraag zit over de juiste maatvoering van een speciaal matras of kussen voor uw boot, caravan, camper, loungeset of bankstel neemt u dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u uiteraard graag snel verder.

Contact opnemen

Liever inzicht

in de kosten?

Vraag via onze website gewoon een offerte op. Zo heeft u snel de kosten inzichtelijk. We doen u een passend voorstel gebaseerd op uw wensen en behoeften. Zo weet u aanzienlijk snel waar u aan toe bent!

Offerte opvragen

‘Slaap is veel meer dan een biologisch noodzaak’

‘Veel meer dan die uurtjes tussen haasten en rust’

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op