Roberts Speciaalhuis permanent gesloten vanaf 31 januari 2023

Roberts Speciaalhuis gaat sluiten. Vanaf 31 januari 2023 worden alle activiteiten van de in Dordrecht welbekende matras-, boxspring- en kussenspecialist beëindigd. Na 40 jaar besluit eigenaresse Evelyn Erkens dat het tijd is voor iets nieuws.

Een nieuw avontuur

Wat voor nieuws, daar gaat Evelyn volgend jaar rustig over nadenken. Het besluit om Roberts Speciaalhuis te beëindigen, is een resultaat van diverse factoren: ‘Het gebouw waarin ons magazijn is gevestigd, moet plaatsmaken voor nieuwbouw en wordt dus gesloopt. Het huren van een nieuw magazijn is een flinke investering. Met het gebrek aan personeel, de alsmaar stijgende energiekosten en prijsstijgingen van de goederen, heb ik besloten dat het beter is om met Roberts Speciaalhuis te stoppen’, vertelt Evelyn.

Een lastige beslissing, want het familiebedrijf met een winkel en atelier aan de Voorstraat in Dordrecht, gaat haar aan het hart. Ze vervolgt: ‘Mijn ouders zijn Roberts Speciaalhuis al in 1966 gestart. Zelf werk ik er sinds 1982 en heb ik de zaak in 2002 overgenomen. Ik heb het echt 40 jaar met veel plezier gedaan, maar door de samenloop van omstandigheden geloof ik dat het nu tijd is om me op een nieuw avontuur te focussen. Hoe dat avontuur eruitziet, weet ik nog niet.’

Leegverkoop start eind september

Veel tijd om nu over haar nieuwe avontuur na te denken heeft Evelyn ook niet, want eind september start de leegverkoop bij Roberts Speciaalhuis. De huidige voorraad wordt daarbij tot de sluitingsdatum tegen scherpe prijzen verkocht. Het atelier blijft tot eind december van dit jaar open voor het op maat maken van matrassen en kussens.

Evelyn bedankt al haar klanten van de afgelopen 40 jaar voor het vertrouwen in Roberts Speciaalhuis, en bedankt al haar medewerkers en betrokken partijen voor de prettige samenwerking.

Vragen?

Kom in contact

Als u met een vraag zit over de juiste maatvoering van een speciaal matras of kussen voor uw boot, caravan, camper, loungeset of bankstel neemt u dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u uiteraard graag snel verder.

Contact opnemen

Liever inzicht

in de kosten?

Vraag via onze website gewoon een offerte op. Zo heeft u snel de kosten inzichtelijk. We doen u een passend voorstel gebaseerd op uw wensen en behoeften. Zo weet u aanzienlijk snel waar u aan toe bent!

Offerte opvragen

‘Slaap is veel meer dan een biologisch noodzaak’

‘Veel meer dan die uurtjes tussen haasten en rust’

Vooraf inzicht in de prijzen?

ROBERTS biedt u | De beste kwaliteit | De laagste prijs | Op maat gemaakt | Op afspraak mogelijk

Vraag een offerte op